ΜΠΛΕ ΣΟΥΙΤΑ

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ


Αφού ανεβείτε την παλιά ξύλινη σκάλα, που ξεκινάει από τη ρεσεψιόν, και θαυμάσετε τις αυθεντικές τοιχογραφίες που κοσμούν τον χώρο, θα βρεθείτε στη Μπλε Σουίτα.

Αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι μια απέριττη πολυτέλεια.

La casa di colori site icon

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

+30 690 851 4698

+30 22470 23341

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η διακόσμηση της Μπλε Σουίτας είναι μίνιμαλ. Στον χώρο κυριαρχεί το παλιό σιδερένιο κρεβάτι με μοναδικά στολίδια την παραδοσιακή κουνουπιέρα και τα λινά σεντόνια του οίκου Descamps. Το τρίποδο μιας παλιάς φωτογραφικής μηχανής του Ελληνικού Στρατού έχει μετατραπεί από τον αντικέρ Γεράσιμο Κουγιανό σε επιδαπέδιο φωτιστικό.

Τα φωτιστικά τοίχου είναι έργα Ιταλών σχεδιαστών του οίκου Artemide. Ο ανεμιστήρας οροφής, κατασκευασμένος το 1900 στην Αγγλία, ταξίδεψε μέχρι τις Ινδίες και κατέληξε αργότερα σε παλαιοπωλείο του Παρισιού, από όπου αγοράστηκε το 2008. Από τα παράθυρα της σουίτας η θέα αγκαλιάζει τον οικισμό του Πλατάνου και τον κόλπο του Παντελιού με το νησάκι της Αγίας Κυριακής, ενώ στο βάθος διακρίνονται οι ακτές της αρχαίας Ιωνίας (σημερινή Τουρκία).

Το μπάνιο της Μπλε Σουίτας, μοναδικός συνδυασμός πολυτέλειας και απλότητας, θα σας καθηλώσει. Ένας παλιός πολυέλαιος από κρύσταλλο Swarovski διακοσμεί και φωτίζει τον ξεχωριστό αυτό χώρο. Το καλοδιατηρημένο παλιό ξύλινο πάτωμα κάνει την ατμόσφαιρά του μοναδική. Η μαντεμένια ιταλική μπανιέρα θα σας δώσει την αίσθηση μιας άλλης εποχής.

2 Άτομα

Free WiFi

Free Parking

Παράθυρο με θέα

Δωρεάν Πρωινό

Gallery


ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ