ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΟΥΙΤΑ

ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ


Εάν αυτό που αναζητάτε είναι άνεση και πολυτέλεια, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα την Κόκκινη Σουίτα. Μια σουίτα σε φόντο κόκκινο κιννάβαρι, που δίνει ζεστασιά και χαλάρωση, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το Κάστρο της Παναγιάς.

La casa di colori site icon

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

+30 690 851 4698

+30 22470 23341

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Το σιδερένιο κρεβάτι με οροφή – του 1920 – θα σας χαρίσει άνετο και χαλαρό ύπνο, πάνω σε ορθοπεδικό στρώμα Media Strom και μαξιλάρια φινλανδικής εταιρείας Joutsen, που έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται και να υποστηρίζουν τον κάθε αυχένα. Το ξύλινο μπαούλο βρέθηκε κατά την ανακαίνιση του κτηρίου και ανήκε στην οικογένεια Τσαλίκη. Η ξύλινη ντουλάπα αναζητήθηκε σε αθηναϊκό παλαιοπωλείο, έχει σκάλισμα και είναι φτιαγμένη από ξύλο καρυδιάς.

Τα φωτιστικά που κοσμούν την Κόκκινη Σουίτα είναι έργα Ιταλών σχεδιαστών του οίκου Artemide, ενώ ο ανεμιστήρας οροφής κατασκευάστηκε στην Αγγλία το 1900, από εκεί ταξίδεψε μέχρι τις Ινδίες και κατέληξε αργότερα σε παλαιοπωλείο του Παρισιού, από όπου αγοράστηκε το 2008 για το La Casa Di Colori.

Το υπέροχο μπάνιο είναι και αυτό βαμμένο στις αποχρώσεις του κόκκινου κιννάβαρι, διακοσμημένο σε στυλ parisien, με ιταλικές πορσελάνες και πολυέλαιο εποχής από κρύσταλλο Swarovski.

Η Κόκκινη Σουίτα με την υπέροχη θέα της θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή.

2 Άτομα

Free WiFi

Free Parking

Παράθυρο με θέα

Δωρεάν Πρωινό

Gallery


ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ