ΛΕΥΚΗ ΣΟΥΙΤΑ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ


Η Λευκή Σουίτα ή το Δωμάτιο του Κήπου είναι ένα αυτόνομο δωμάτιο με βεράντα, που θα σας δώσει την αίσθηση του δικού σας, ιδιωτικού χώρου. Παρέχει απομόνωση, ησυχία και εκπληκτική θέα. Ο χώρος αυτός, που παλιά χρησίμευε ως πλυσταριό του αρχοντικού, έχει μετατραπεί σε ένα άνετο δωμάτιο μοναδικής αισθητικής.

La casa di colori site icon

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

+30 690 851 4698
+30 22470 23341

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η απλότητα του νησιώτικου στυλ και οι καμπύλες γραμμές στο εσωτερικό του. Το στολίζει ένας υπέροχος ξύλινος κρέβατος, ειδικά διαμορφωμένος για τον χώρο. Το στρώμα του είναι από 100% βαμβάκι – όπως τον παλιό καλό καιρό – δροσερό, αλλά προπάντων οικολογικό, χωρίς συνθετικά. Τα μαξιλάρια της φινλανδικής εταιρείας Joutsen θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε έναν καλό ύπνο, μιας και έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται σε κάθε αυχένα.

Το παλιό μπαούλο που βρέθηκε στο αρχοντικό έχει ζωγραφιστεί από Έλληνα καλλιτέχνη σε χρώμα τιρκουάζ, παραδοσιακό χρώμα του νησιού. Το παράθυρο έχει θέα προς τον κήπο και τον λόφο Απιτύκι με τους ανεμόμυλους, ενώ από τη βεράντα το βλέμμα ατενίζει τη θάλασσα και χάνεται στις τουρκικές ακτές απέναντι.

Το Δωμάτιο του Κήπου είναι έτοιμο να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Διαθέτει κλιματιστικό.

2 Άτομα

Free WiFi

Free Parking

Παράθυρο με θέα

Δωρεάν Πρωινό

Gallery


ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ